Input your search keywords and press Enter.

MSC Cruises odgodio početak plovidbe broda MSC Magnifica

MSC Cruises je danas najavio da će nažalost odgoditi početak plovidbe broda MSC Magnifica do 26.09.2020.

Vezano uz nedavno uvedene dodatne mjere testiranja za državljane Italije po povratku s putovanja iz Grčke, primjećujemo otkaze i slabljenje potražnje budući da itinerer ovog broda uključuje čak tri luke u toj zemlji. To je dovelo do odluke o odgodi ponovnog početka plovidbe broda MSC Magnifica za četiri tjedna.

MSC Cruises vjeruje da će interes za itinerer i rezervacije ponovno porasti u narednim tjednima zbog privlačnosti itinerera. Prodaja krstarenja na brodu MSC Magnifica otvorena je za državljane zemalja Schengena, a kompanija očekuje da će u ovoj ranoj fazi ponovnog početka plovidbe većina gostiju biti iz Italije.

Kao rezultat navedenog, polasci broda MSC Magnifica od 29.08. do 19.09. su otkazani. Prvo krstarenje će biti iz Barija s polaskom 26.09. s nepromijenjenim itinererom.
Gosti na čije rezervacije utječe ova odluka će biti prebačeni na drugo krstarenje, točnije na brod MSC Grandiosa koji plovi zapadnim Mediteranom ili će primiti kredit za buduće krstarenje te tako prebaciti čitav uplaćeni iznos za otkazano krstarenje na novo krstarenje po izboru, na bilo koji brod i bilo koji itinerer s polaskom do kraja 2021. godine.

MSC Grandiosa trenutno nudi 7-noćna krstarenja s ukrcajem u talijanskim lukama: Genova, Civitavecchia, Napulj i Palermo, a posjećuje i Vallettu (Malta).

MSC Cruises je prošli mjesec potvrdio detalje sezone zima 2020./2021. s ponudom od preko 90 različitih itinerera na Karibima, Mediteranu, Zaljevu, Južnoj Africi, Južnoj Americi i Aziji – svim regijama kojima MSC Cruises i redovno plovi. Itinereri su trajanja od 2 do 24 noći uključujući i treće MSC World Cruise krstarenje oko svijeta s polaskom u 1. mjesecu 2021. i bogat program Grand Voyages krstarenja. (https://bit.ly/3gnKj0I)

 

 

Darija Semiz

Marketing Dpt

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *