Input your search keywords and press Enter.

Brojni posjetitelji Babinog kuka su u subotu, 10. kolovoza u kampu Solitudo uživali u nastupu svjetske senzacije Morcheeba. Morcheebini nastupi uvijek su popraćeni ovacijama, a niti ovaj nastup nije bio drugačiji.

Bend, koji je bio odličnog raspoloženja, nastupio je ukampu Solitudo ispred gotovo 1500 obožavatelja koji su u glas pjevali sve Morcheebine najveće hitove kao što su „Rome wasn’t built in a day“, „Enjoy the ride, Trigger Hippie i mnoge druge.

Morcheeba je trenutno na turneji u Velikoj Britaniji, no to ih nije spriječilo da dođu i provjere što najsadržajniji dubrovački festival Ljeto u Valamaru pruža ove godine te da po prvi puta zapjevaju svoje najveće hitove pred dubrovačkom publikom.

Bend je otvorio koncert pjesmomNever undokoja je potaknula publiku na ples i pjevanje, a nastavio sepjesmomFriction koja je postepeno počela zahuktavati večer.

Kako je bilo na koncertu i djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Podsjećamo kako se dugo i toplo Ljeto u Valamaru nastavlja i sljedećeg tjedna kada će u četvrtak i nedjelju biti posljednje projekcije filmova u sklopu OPEN AIR CINEMA, a u subotu pozornicu kampa Solitudo “zapalit će“ Hladno Pivo & Jonathan u sklopu jednodnevnog rock festivalaRock’n’Valamar.

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *