Input your search keywords and press Enter.

Mokošica, Gruž, Lapad… Radi se na svim stranama Grada

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnica Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Irena Kričković Labaš obišli su jučer netom završene radove uređenja ulica na nekoliko lokacija u gradu; Sinjsku ulicu, Ulicu od Gaja, Solitudo i Mokošicu.

U sklopu radova održavanja u Sinjskoj ulici saniran je kolnik u dužini 170 metara koji je presvučen novim asfaltnim slojem. U neposrednoj blizini, na 650 metara dugom potezu od Ulice od Gaja do Janjevske ulice, ugrađeno je 3000 m2 novog asfalta. Vrijednost radova u ove dvije ulice doseže 900.000 kuna.

Završeni su radovi i na prvoj fazi infrastrukture pored tzv. Jugove zgrade u Solitudu. Prema DPU Solitudo izvedeni su radovi na dijelu ceste koja se spaja na Riječku u duljini od 50 metara, širine kolnika 6 metara. Izgrađeno je 13 parkirnih mjesta, od kojih dva za osobe s invaliditetom kao i pješačka staza. Druga cesta duljine 46 metara, također 6 metara široka, omeđena je s ukupno 22 parkirališna mjesta, od čega četiri invalidska. U trupu ceste postavljena je oborinska odvodnja, instalacije vodovodne mreže, DTK instalacije i cijevi za NN mrežu. Ukupna vrijednost investicije iznosi 1,7 milijuna kuna.

Paralelno, u Mokošici radovi na izgradnji stepenica i hortikulturnog uređenja pored novootvorenog boćališta ulaze u završnu fazu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.