Input your search keywords and press Enter.

Mladi Bad Homburga i Dubrovnika nastavljaju intenzivnu suradnju između gradova prijatelja

Predstavnici Centra za mlade Bad Homburga tijekom prošlog tjedna boravili su u Dubrovniku čime se nastavlja uspješna suradnja između Gradova prijatelja, Bad Homburga i Dubrovnika.

 

Deset mladih predstavnika Centra i dva voditelja sudjelovali su u bogatom kulturnom, zabavnom, rekreacijskom i edukativnom programu, a s mladima iz plesnog studija  Convivo naučili su ponešto o bogatoj povijesti Dubrovnika.

Grad Dubrovnik je uz pomoć Info centra za mlade udruge Maro i Baro pripremio program koji je ispunio četiri dana boravka mladih iz Centra za mlade Bad Homburga. U programu su surađivali Klub Lazareti, udruga za mlade Orlando te Cadmos Village.

Uzvratni susret upriličiti će se za vrijeme uskršnjih praznika sljedeće godine, kada mladi iz Dubrovnika odlaze u posjet Bad Homburgu. Osim ove razmjene mladih s kolegama iz Bad Homburga, dogovoren je i odlazak mladog dubrovačkog školskog banda Dapal na festival u Bad Homburg u mjesecu kolovozu, a organizirat će se i dolazak banda iz Bad Homburga u Dubrovnik na Festival umjeteonstva djece i mladih na Porporeli u lipnju.

Gradovi prijatelji dogovorili su i odlazak grupe mladih iz Dubrovnika na ljetni kamp mladih u Bad Homburg u srpnju sljedeće godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *