Input your search keywords and press Enter.

Cijela je Cavtatska riva bijela jedna predivna pozornica, jer dok se održavao program na tri postavljene pozornice mazuretkinje su izvodile svoje točke dužinom rive i prizor je bio magičan, kako pristaje dječjem ljetnom karnevalu, veselo i živo kroz cijeli Cavtat.
Program je započeo karnevalskom povorkom u 20:30 uz Cavtatsku glazbu, mažoretke Župe Dubrovačke, Čitluka i Cavtata te se nastavio na trima pozornicama na kojima su nastupili brojne skupine. Na prvoj pozornici održao se glazbeno plesni program za djecu uz Zvuke Jadrana i plesno akrobatsku skupinu Crowd Control – Kam Hram koji su prikazali koheziju plesa, akrobacije i žongliranja. Nastupile su plesne skupine Lazareti te Convivo.
Na drugoj pozornici, ispod crkve sv. Nikole, posjetitelji su uživali u nastupu glazbenog sastava ET’Na, te plesne skupine NATYA te vatrene skupine VODORIGE.
Za sve mlade gradska plaža Cavtat se pretvorila u pozornicu uz glazbeno plesni program Teen skupine DAPAL iz Dubrovnika te DJ Lucasa, te plesnu skupinu Convivo i plesnu skupine zumbe OŠ Cavtat.
Program je završio veličanstvenim vatrometom u 23:30..

Ovim putem još jedno veliko hvala svima u ime svih iz udruge mame Cavtat i do sljedećeg karnevala.

Udruga mame Cavtat

…… a evo i par fotografija iz Cavtata, s ovogodišnjeg Malog karneval festa održanog jučer, nedjelja 08.07.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *