Input your search keywords and press Enter.

Ljepota & moda: Nova kolekcija ChicIB torbica

Topli proljetni dani, nadolazeće ljeto, pješčane plaže i duge ljetne večeri i ove sezone inspirirali su Ivanu Bičanić za novu proljeće/ljeto 2017. kolekciju sada već omiljenih ChicIB torbica.

Nova My life in colors kolekcija uz već poznate modele, uvodi i potpune novitete u vidu izrade i nadahnuća kojeg je ovoga puta pronašla u savršenom spoju umjetnosti i mode.

Karibi i Antigua nadahnuli su me u novoj kolekciji koja je ovoga puta potpuno prilagođena mojoj želji da spojim dvije ljubavi u jedno, modu i umjetnost. Kolekcija je nastala u suradnji s umjetnicom slikaricom Alessijom Cortezi koja je je naslikala moje želje, a koje su onda printane na nove ChiCIB torbice. Vesele boje koje potiču pozitivnu energiju i sasvim novi pristup kolekciji, vjerujem da će sve zaljubljenice u moje torbice potaknuti na jedan novi i drugačiji doživljaj nošenja ovog ženama najomiljenijeg modnog dodatka“, otkrila je Ivana, koja još ističe da su sve torbice homemade izrade u kojoj je sva pažnja usmjerena na detalje koje nastoji dovesti do savršenstva.

Nova kolekcija je već dostupna putem ChicIB Facebook i Instagram page-a, a uz print torbice dostupne su i nove proljetne boje i modeli, a kako nam otkriva Ivana uskoro će svjetlo dana ugledati i ChicIB web shop putem kojega ćete moći naručiti sve modele u ponudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.