Input your search keywords and press Enter.

Ljepota & moda: FOTO Dubrovnik Fashion

FOTO Dubrovnik Fashion: Ove četiri ljepotice privlačile brojne poglede; Pažljivo odabrane manekenke, Suzana Violić, Valentina Violić, Ceca Krivokapić, Anastasija Vukčević, zablistale su u jedinstvenim kreacijama dizajnerice Vesne Krivokapić

Održan je Međunarodni umjetničko-modni spektakl Dubrovnik fashion u organizaciji TOP EVENT agencije, vlasnika Marka Kriste. Pažljivo odabrane manekenke, Suzana Violić, Valentina Violić, Ceca Krivokapić, Anastasija Vukčević, za koje mnogi smatraju kako spadaju među najljepše predstavnice hrvatske i crnogorske modne scene, zablistale su u jedinstvenim kreacijama dizajnerice Vesne Krivokapić.

Spajajući suvremene trendove s bogatom kulturnom baštinom jednog od najljepših gradova na svijetu, Dubrovnik fashion u svojim korijenima nosi poruke mira, tolerancije i zajedništva.

Kao prva lokacija fotografsko-modnog događanja odabran je najpoznatiji dubrovački ljetnikovac Sorkočević Skala. Upisan u Registar kulturnih dobara Republike Hrvatske, nalazi se s desne strane rijeke Omble, a čini ga monumentalna ladanjska kuća, vrt – perivoj, parter, sustav šetnica i pergola, četiri središnja vrtna lika s vrtno-gradbenim elementima, ribnjak i vrsna kamena plastika unutar ograđene prostrane parcele.

Ljetnikovac s vrtom građen je krajem 16. stoljeća u stilskom duhu kasne renesanse-manirizma, s kasnijom barokizacijom, gradnjom stepeništa do vode i tvorbom zidnih slikarija u 17. i 18. stoljeću u lođi, kao i u sačuvanoj oktogonalnoj kupaonici za čiju je izgradnju, nagađa se, nacrte izradio sam Ruđer Bošković. Kao takav predstavlja najveći ladanjski kompleks u regiji, ali i jedan od graditeljski najsloženijih.

Nakon zabilježenih fascinantnih prizora, snimanje je nastavljeno u samom srcu Dubrovnika, Stradunu. Graciozne djevojke svojom pojavom izazvale su veliko oduševljene Dubrovčana i brojnih turista.

Premda je u jednom trenutku od navale brojih znatiželjnika koji su svojim mobitelima bilježili svaki trenutak događanja snimanje postalo nemoguće, djevojke su pokazale veliku profesionalnost nastavljajući i dalje strpljivo pozirati.

Još jednom se pokazalo da Dubrovnik koji svojim ljepotama i bogatom povijesti već godinama oduševljava turiste iz čitavog svijeta bez problema može postati i modna metropola u čije će okrilje mnogi s veseljem pristupiti. Dovoljno je pružiti mogućnost ljudima koji će svoj posao obaviti uz puno ljubavi, entuzijazma i profesionalnosti.

Foto: Dražen Komar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.