Input your search keywords and press Enter.

Ljepota & moda: Brand Marina Rinaldi od sada i u Dubrovniku

Otvaranje trgovine Marina Rinaldi održat će se u utorak, 17. svibnja 2016. u 18:00 sati, u ulici Luža bb u Dubrovniku.

Novi prodajni prostor modnog branda Marina Rinaldi u Dubrovniku oduševit će žene punijeg stasa uvjerene u sebe,koje znaju što žele i koje to iskazuju sa diskretnim šarmom i jednostavnošću. I pri tom otvaraju nove horizonte. Svjesne da svoj vizualni identitet nikad ne treba miješati sa temperamentom.

Revolucionarna modna ideja

Ova modna linija u veličinama od 11 do 31 nastala je 1980.kao odgovor na potrebe žena da svoju popunjenost nose sa šarmom i diskretno. Bila je to revolcionarna ideja u povijesti modnog dizajna,jer nitko do tada nije kreirao odjeću,koja zadovoljava i žene punijeg stasa u vidu tzv ‘’plus veličina’’,nikad do tada viđenih u svijetu mode. Iznađen je je i nov izraz ‘’udobne veličine’’pa Marina Rinaldi postaje glas pozitivnog načina izražavanja ženskog izbora udobnosti i odijevanja. Ime je,inače, dobila po prabaki Achillea Maramottija,koja je 1850. bila vlasnica krojačkog salona u Reggio Emiliji. Maramotti je 1951. osnovao kompaniju Maramotti Confezioni,koja 1955. postaje Max Mara Industries,visoko inovativna kompanija sa misijom proizvodnje ready – to – wear odjeće za žene.

Nadahnute kolekcije kao odraz ženskih lifestyleova

Sve Marina Rinaldi kolekcije u vrhunskim krojevima i od vrhunskih materijala prate raspoloženje,potrebe i želje današnje žene i njenih različitih lifestyleova – na poslu i u gradu,u slobodnom vremenu i na putovanjima te u posebnim prilikama. Svaka kolekcija ima poseban ton i auru te odražava modnu evoluciju s talijanskim potpisom za smisao i detalje. Elegante kolekcija sa capsul kolekcijama Red Carpet (za svečane prigode) i Le Spose ( vjenčanja),Voyage, Piumino (kolekcija zimskih jakni i kaputa punjenih perjem sibirske guske),Town (svakodnevna elegancija na poslu),Marina Sport ( za posao i slobodno vrijeme) te Marina Rinaldi Acessories (usklađene torbe, cipele, pojasevi,šalovi,nakit) to zorno potvrđuju.

Slavne glumice utjelovljuju brand

Mnoge su slavne glumice i modeli utjelovile brand u nizu povijesnih promotivnih kampanja sa fotografijama koje potpisuju renomirani svjetski modni fotografi. Tako je prvu promotivnu kampanju 1981. utjelovila talijanska glumica Sandra Milo (fotografiju potpisuje Fabrizio Ferri),1999. Indira Hicks (fotograf Peter Lindbergh),2002. Carre Otis,američka glumica i model (fotografi Max Cardelli i Craig McDean),2007. Kate Dillon,američki model (fotograf Patrick Dermachelier),2010. Tatjana Patiz (fotograf Max Vadukul) ,2011. Crystal Renn, a 2016. Patricia Arquette,dobitnica Oscara.

Prodajna mreža Marina Rinaldi

Istodobno dolazi i do ubrzanog razvoja prodajne mreže. Marina Rinaldi kolekcije se prodaju u preko 200 elegantnih vlastitih dućana (single – brand) i u preko 700 multi – brand trgovina diljem svijeta u velikim svjetskim metropolama kao što su Milano,Rim,Pariz,Los Angeles,Lisabon,Beč ili pak London. Nizu ovih eskluzivnih prodajnih mjesta diljem Europe od danas se pridružuje i trgovina splitske tvtke FIERI d.o.o. Dubrovniku. Tvrtka FIERI d.o.o. osnovana je 1994. Upravlja poslovanjem sa 17 maloprodajnih punktova te 2 komisije sa oko 100 uposlenih prodajući modne artikle odnosno modne brendove Benetton Groupe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *