Input your search keywords and press Enter.

Krenule radionice osnova programiranja u programskom jeziku C

Informatički klub Futura u subotu 29.10.2016. je započeo s novim ciklusom besplatnih Radionice osnova programiranja u C-u za srednjoškolce i studente. 

Radionice osnova programiranja u programskom jeziku C će se nastaviti održavati svaku drugu subotu od 09:00 do 12:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Sljedeća radionica iz ovog ciklusa je 12. studenog, a svi se zainteresirani se mogu još uvijek uključiti u rad.
Radionice programiranja u programskom jeziku C se održavaju kontinuirano od 2012. godine, a ovo je 5 ciklus besplatnih radionica u kojima se uči programski jezik C. Predavači na ovom ciklusu radionica su Mato Đović i Josip Ćavar.
Informatički klub Futura ovaj ciklus radionica održava u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku, a uz potporu Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.
U studenome Informatički klub Futura kreće s još dva ciklusa radionica: 
  • Radionice Napredno programiranje i algoritmi će se održavati svaki drugi četvrtak počevši od 17.11.2016. u vremenu od 17:00 do 20:00 u Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41, učionica 164. Radionice su namijenjene osnovnoškolcima, srednjoškolcima i studentima. Na radionice naprednog programiranja i algoritama se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/prijava-algoritmi.
  • Radionice robotike su namijenjene učenicima osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenicima srednjih škola, te studentima i odraslima. Na radionicama će se raditi s Fischertechnik i Arduino tehnologijom. Mjesto održavanja Radionica robotike ove godine je DURA Razvojna agencija Grada Dubrovnika, Branitelja Dubrovnika 15, na 2 katu. Radionice će se održavati utorkom od 16:30 do 18:30, počevši od 08.11.2016. grupa Autobots, odnosno od 15.11.2016. grupa Decepticons. Na Radionice robotike se možete prijaviti ispunjavanjem sljedećeg obrasca: www.futura.com.hr/robotika-prijava. Prošlogodišnji polaznici se također moraju prijaviti. Važno je da se svi prijave da možemo polaznike podijeliti u grupe. Prijave na radionice robotike trajudo 04.11.2016. Molili bi roditelje da radionice ne prijavljuju djecu mlađu od 5. razreda osnovne škole.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.