Input your search keywords and press Enter.

Stanovnici Dubrovnika i okolice odsad mogu u Konzumu kupovati i online iz udobnosti svog doma, a proizvode preuzimaju u prodavaonici Konzuma u Sub City Centeru u Župi Dubrovačkoj

Na popis gradova u kojima Konzum omogućava online kupovinu kao jedini trgovački lanac u Hrvatskoj s vlastitom internetskom trgovinom upisao se i Dubrovnik. Njegovi stanovnici i stanovnici okolnih naselja tako odsad mogu birati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te brojne druge proizvode iz udobnosti vlastitog doma da bi ih potom u dogovorenom terminu preuzeli u Konzumu u Sub City Centeru u Župi Dubrovačkoj. 

Proces kupnje s pomoćnom opcijom Pokupi vrlo je jednostavan. Kupac najprije u online trgovini treba izabrati opciju Pokupi te potom odabrati proizvode, nakon čega slijedi odabir lokacije i vremena preuzimanja naručenih proizvoda te odluka o plaćanju online ili prilikom preuzimanja naručenih proizvoda. U dogovorenom vremenu kupac treba doći u odabranu prodavaonicu i na ulazu se javiti zaštitaru koji će ga odmah uputiti na info pult ili posebno označenu blagajnu gdje će pokazati e-mail s potvrdom narudžbe te bez čekanja preuzeti naručene proizvode.

U korištenju opcije Pokupi postoje dodatne razlike u odnosu na opciju dostave, budući da je riječ o pomoćnoj usluzi usmjerenoj prvenstveno na podršku internetskoj trgovini. Stoga Konzum kupce moli za razumijevanje i spremnost na mogućnost da se cijene u određenoj mjeri razlikuju od onog što su naručili. Takve su razlike moguće jer se naručeni proizvodi naplaćuju na dan preuzimanja, a ne na dan kreiranja narudžbe kao kod regularne online kupnje, ali u Konzumu rade na tehničkom rješenju kako bi unaprijedili i taj proces. Uz to, valja imati na umu i da je asortiman dostupan putem usluge Pokupi uži od onog dostupnog kupcima koji odaberu opciju dostave na odabranu adresu.

Konzum sve kupce poziva i da budu savjesni prilikom kupnje i pune svoje košarice proizvodima u iznosu do 1.000 kuna kako bi im narudžba mogla biti brže obrađena, čime će se omogućiti i drugim kupcima da obave kupnju.

Više informacija o pomoćnoj usluzi Pokupi dostupno je na stranici konzum.hr/pokupi.

 

Media Val

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *