Input your search keywords and press Enter.

U ponedjeljak, 28. prosinca 2015. u 19.00 sati održat će se prvi božićni koncert klapa u crkvi sv. Mihajla. Ulaz je slobodan ali će koncert imati humanitarnu dimenziju gdje će se skupljati dobrovoljni prilozi za nabavu prijeko potrebne sprave za odjel fizikalne medicine i rehabilitacije OB u Dubrovniku.

Ovim pozivamo sve ljude velikog srca da se odazovu i da svi zajedno pomognemo kupnju sprave za osobe s povredama kralježnice koji su nepokretni. Društvo distrofičara invalida dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije pozdravljaju i podržavaju ovu akciju, a pozvani su i svi invalidi domovinskog rata se uključiti u ovu akciju. Koncertu će nazočiti Pavo Hađija i Predrag Kasumović, mladići našega Grada koji će uz ostale potrebne koristiti potrebnu spravu. S ovom spravom radi se terapija pokretom kod pacijenata koji imaju oduzete gornje i donje ekstremitete, zatim kod pacijenata s moždanim udarom, od multiple skleroze, cerebralne paralize, parkinsonove bolesti i ostalih neuroloških bolesnika i kod bilo kojeg oblika smanjene pokretljivosti.
Cijena navedene sprave je 42. 148, 00 kn, a u samom startu Caritas župe sv. Mihajla će izdvojiti 10.000, 00 kn kao i fintes studio Dyinamic koji će uplatiti 5.000, 00 donacije.

Od klapa će nastupiti: klapa „Ragusavecchia“, klapa „Skontradura“, klapa „Maestral“, „FA Linđo“, klapa „Subrenum“ i klapa „Ragusa“.

Unaprijed zahvaljujem na Vašoj pomoći,

don Robert Ćibarić

*
Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *