Input your search keywords and press Enter.

U nedjelju 19. svibnja u organizaciji Agroturizma Konavle, a u okviru već tradicionalne, pete po redu, manifestacije “Proljeće u Konavlima”organizirane su „Konavoske igre“.

Programom, namjenjenom svim generacijama, je osigurano mnoštvo aktivnosti koje su se trebale održati na poznatom konavoskom lokalitetu u Šišinim dubima u Mihanićima-Kraljeva.

Program je prema najavljenom počeo u 15:00 sati prijavom natjecateljskih ekipa, za one najmlađe organizirana je vožnja uvijek atraktivnim vlakićem kroz konavosko poje, jahanje konja, bicikle Agroturizma Konavle, likovno-kreativni kutak koji je sadržavao radionicu glinom, likovnu radionicu te izložbu slika nastalih na prijašnje organiziranim likovnim kolonijama također u organizaciji Agroturizma Konavle.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima „Šišine dube“ posjetio je izuzetno veliki broj ljudi a prijavljeno je čak 13 natjecateljskih ekipa iz Konavala, Župe i Osojnika koji su bili spremni odmjeriti svoje snage i vještine u: krtolanju, gađanju fjombama, stonogi te prvom organiziranom konavoskom turniru u bubble socceru, pod sponzorstvom adrenaliskog parka „Sveta Ana“.

Članovi Udruge pripremili su palačinke, kokice i koktele za sve, međutim kiša je prekinula sam događaj i dio programa se nije uspio realizirati. Ovom prilikom Agroturizam Konavle zahvaljuje svim posjetiteljima, sudionicima programa te sponzorima i partnerima „Konavoskih igara“ te Vas poziva na Stradun u subotu 25.svibnja od 10:00 do 12:00 sati kada prezentiraju konavoske ledenice i vina.

Sponzor ovogodišnjeg Proljeća u Konavlima su: Dubrovačko neretvanska županija, Turistička zajednica Općine Konavle, Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Zračna luka Dubrovnik.

Partneri u organizaciji su: Adrenalinski park „sveta Ana“, Viva d.o.o., OPG Šiša, Gulliver Travel, Bio Konavle

 

 

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *