Input your search keywords and press Enter.

Konavljani u Gradu: Agroturizmi se predstavljaju na Stradunu

U zajedničkoj organizaciji TZ Grada Dubrovnika i Agroturizma Konavle u srijedu 22. srpnja s početkom u 21 sat održat će se Večer agroturizama i folklora, ispred crkve sv. Vlaha s početkom programa u 21 sat.

Konavoski agroturizmi organizirat će prezentaciju i degustaciju konavoskih vina i likera, te degustaciju i prodaju konavoskih tradicijskih slastica, maslinova ulja i meda. Udruga Agroturizam Konavle ujedno će predstaviti novo izdanje brošure kojom se želi prezentirati bogatstvo i raznolikost ruralnog turizma Konavala. Za sve posjetitelje organizirat će se i prigodni tratamenat uz domaće proizvode, a posjetitelji će imati prigode vidjeti i tradicionalne obrte.

U programu će sudjelovati svojim nastupom KUD Stjepan Radić iz Pridvorja, a za glazbeni dio zaduženi će biti Toto i prijatelji. Organizirat će se i prigodna igra za posjetitelja – nadmetanje u ubacivanju „krtole u košic“ , takozvano KRTOLANJE.

Inače Turistička zajednica Konavle i Agroturizam Konavle zajednički organiziraju ovakva događanja u Cavtatu i do sada su nailazili na izvrsne komentare posjetitelja Važnost povezivanja ruralnih dijelova županije s turistima u Gradu, prepoznala je i TZ grada Dubrovnika, prihvativši inicijativu Agroturizma Konavle, te ćemo u srijedu zajednički s naših posjetiteljima imati prilike uživati u proizvodima, nastupima i tradicijskim nošnjama Konavala.

Jelka Tepšić, TZ Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *