Input your search keywords and press Enter.

Komunikacije za 21. stoljeće

– međunarodna konferencija Radijske komunikacije i mobilno računarstvo

11. međunarodna konferencija Wireless Communications and Mobile Computing (IWCMC, Radijske komunikacije i mobilno računarstvo) održat će se od 24. do 28. kolovoza 2015. u Valamar Dubrovnik President hotelu, pod sponzorstvom najveće svjetske strukovne udruge uopće – IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) s više od 400.000 članova, te Hrvatske sekcije IEEE.
S temom “Komunikacije za 21. stoljeće”, IWCMC 2015 adresira široki spektar suvremenih i novih tema iz područja radijskih („bežičnih“) komunikacijskih mreža i mobilnog računarstva. Nastavljajući veliki uspjeh prethodnih IWCM skupova, ova Konferencija privukla je veliki broj kvalitetnih znanstvenih radova autora sa svih kontinenata, od kojih je prihvaćeno i bit će prezentirano više od 300 najboljih radova.
Svečano otvaranje IWCMC 2015 Konferencije upriličit će se u utorak, 25. kolovoza 2015., u 8 i 30 sati.
Osnovni je cilj Konferencije potaknuti raspravu o navedenim temama između vrhunskih znanstvenika i stručnjaka sa vodećih sveučilišta i tehnologijskih centara, te industrijskih inženjera i poslovnih lidera iz cijelog svijeta.
Uz prezentacije znanstvenih radova, program Konferencije uključuje i tutorijale, plenarna izlaganja vodećih autoriteta u ovom području, te radionice i posebne sjednice.
Sveučilištu u Dubrovniku suorganizator je Konferencije.
Više informacija može se pronaći na web stranici: http://iwcmc.org/2015.

Sandra Buratović
Ured za odnose s javnostima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.