Input your search keywords and press Enter.

Kompetentnost i razvoj MSP

Predstavljanje natječaja Kompetentnost i razvoj MSP održat će se u četvrtak, 22. rujna, u 11 sati u ŽK Dubrovnik, Pera Čingrije 6.
Ovaj je natječaj objavljen kao nastavak na zatvorene natječaje Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP. Prihvatljivi prijavitelji su mikro, male i/ili srednje velike tvrtke koje djeluju pojedinačno.
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna. Natječaj koji je objavljen u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., vodi se kao trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga s rokom prijave od 1. lipnja do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Više informacija o natječaju i potrebnu dokumentaciju možete pronaći putem poveznice: http://strukturnifondovi.hr/natjecaji/1248

Prezentaciju natječaja održati će Saša Bukovac, pomoćnik direktora Sekotra za Međunarodne odnose i EU pri HGK. Sudjelovanje je potrebno potvrditi na e-adresu ntrojanovic@hgk.hr ili telefonom 020/312-097, najkasnije do 21. rujna.

ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *