Input your search keywords and press Enter.

Komora Dubrovnik: U susret fondovima

Je li poslovni sektor spreman povući izdašna sredstva kroz buduću financijsku perspektivu EU fondova? Do sad smo bili županija koja je povukla najviše EU sredstava po glavi stanovnika u Hrvatskoj, no nemojmo se zavaravati, prvenstveno su za to zaslužna dva velika infrastrukturna projekta: Zračna luka Dubrovnik i most Pelješac – kopno. Poslovni sektor do sad je sudjelovao premalo, što zbog objektivnih razloga; programskih prioriteta koji nisu bili u skladu s našom strukturom gospodarstva, što zbog naše slabe informiranosti.

Kako bi se to u budućnosti promijenilo Županijska komora Dubrovnik i Odjel za pripremu i provedbu EU projekata HGK, održali su dvodnevnu online radionicu „Priprema i prijava EU projekata“ 26. i 27. svibnja, na kojoj je sudjelovalo 40 – ak polaznika.

Cilj je pomoći poduzetnicima u praktičnom dijelu pripreme i prijave EU projekta, ali i poticati poduzetnike da pravovremenim educiranjem i informiranjem naprave bazu dobrih projekata te po objavi poziva budu odmah spremni i prijaviti projekte.

Radionica je organizirana za trgovačka društva s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a članovima Hrvatske gospodarske komore sudjelovanje na radionici bilo je besplatno.

Županijska komora Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *