Input your search keywords and press Enter.

3.8. RUNDEK CARGO TRIO – ULAZNICE OD DANAS U PRODAJI!
U sklopu ljetnog glazbenog programa na Lokrumu, u srijedu 3.8. nastupit će Rundek Cargo Trio! Dubrovčani Rundeka jako dobro poznaju, a prethodnim koncertima Trija na Orsuli uvijek su pomicali ljestvicu glazbenog doživljaja.
Za koncert na Lokrumu, od danas je u prodaju pušteno samo 300 ulaznica po cijeni od 160 kn i možete ih kupiti na prodajnim mjestima rezervata Lokrum; u uredu JU Rezervata Lokrum te na Peskariji ispred brodova Rezervata. U slučaju nepovoljnog vremena koncert će se pomaknuti na dan prije.

rct_by_vedran_metelko_15799d1881bfd5

U lipnju prošle godine započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. „Mostovi“ Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.
„Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 5 službenih singlova; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su također dobili nagradu Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“, „Indijska“ te “Džaba”.
Nedavno je stiglo još jedno veliko priznanje za umjetnost koju stvara Rundek cargo Trio – na Pula film festivalu dodijeljena im je Zlatna arena za muziku u filmu “Generacija 68” Nenada Puhovskog.
Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok Lokrum, ovog će ljeta pružiti nesvakidašnji glazbeni program. Tijekom kolovoza, na ljetnoj pozornici u botaničkom lokrumskom vrtu, osim Rundek Cargo Trija, nastupit će Vanna, Tamara Obrovac Transhistria Quartet te Vlatko Stefanovski s Miroslavom Tadićem.

plakat-lokrum

***
U slučaju nepovoljnog vremena njihovi koncerti će se pomaknuti na dan poslije.

Menart d.o.o.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *