Input your search keywords and press Enter.

KMD: Sezona započinje uz Orfeja!

Kazalište Marina Držića u novu sezonu 2017. / 2018. ulazi s izvedbama uspješnice “Orfej sluša radio” autorice Pavlice Bajsić Brazzoduro.

Predstava radiofonijskog teatra igrat će na magičnoj tvrđavi Bokar, točnije 2. / 4. / 5. / 6. / 8. / 9. rujna s početkom u 21h. Sve izvedbe su ograničenog broja mjesta zbog specifične lokacije. Glavne uloge u predstavi igraju Frano Mašković i Marija Šegvić, a Orfej u produkciji KMD-a uspješno spaja mit, ars akustiku i radiofoniju, modernu tehnologiju, video projekcije i prije svega klasičan teatar koji se odigrava u ambijentu čarobnih dubrovačkih zidina i katakombi koje kriju mnoštvo tajni.

Na istoj lokaciji tvrđave Bokar 7. rujna će se održati koncert kantautorica Lovely Quinces (Dunja Ercegović) i Luce (Lucija Ćustić) s početkom u 21h. Lovely Quinces javnosti se predstavila 2012. godine prvim singlom “Wrong House” i odmah privukla mnoštvo interesa publike i kritike. Do danas je objavila EP “No room for us” te prvi dio planiranog albuma koji je nazvan “Meet me in Moscow part1”. Luce u goste dolazi u tijeku promocije aktualnog singla “Vraćam se”, koji ujedno najavljuje prvi dugosvirajući album te se planira objaviti krajem 2017.

Prije svih najavaljenih događanja u kazališnom foyeru se večeras, 26. kolovoza u 21h, otvara izložba mlade umjetnice Antonije Bilić. Slike iz ciklusa nazvanog “Hommage Dobriši Cesariću” mogu se pogledati sve do 9. rujna za radnog vremena blagajne KMD-a. Sugestivna izložba potaknut će vas da se prisjetite Cesarićevog pjesničkog opusa, stalnih motiva iz njegove lirike, iz kojih izvire autentičnost doživljaja i istinitost.

Više informacija na službenim kanalima KMD-a te na tel br. blagajne (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.