Input your search keywords and press Enter.

Kamp “Growth of the game” kao baza za reprezentaciju

Ovaj vikend, 5. i 6. kolovoza ekipa Kluba američkog nogometa Dubrovnik Sharks, putuje na drugi po redu The Growth of a Game skills kamp u Dugopolju.

Kamp će, kao i prošle godine, predvoditi vodeći europski i svjetski treneri,te je sam kamp nevjerojatna prilika za napredak igrača kakav još uvijek ne mogu dobiti unutar Hrvatske, a ujedno je i prilika za upoznavanje i povezivanje s trenerima svjetskog glasa i rezultata. Registracija za igrače je besplatna, a to mogu zahvaliti Hrvatskom savezu američkog nogometa(HSAN), koji gazi velikim koracima I predano radi na napretku ovog sporta. Kamp ujedno i služi kao temelj buduće hrvatske reprezentacije u obje verzije sporta (flag itackle), a Stadion Hrvatskih Vitezova trebao bi biti sjedište svih domaćih utakmica i reprezentativnih događanja.  Na kampu će se održati i pripreme za nadolazeći, Balkan Bowl III (koji je prošle godine bio prvi nastup HR reprezentacije ikad), a na kojem će reprezentacija ponovno nastupiti i nadamo se sa istim ili većim brojem predstavnika Sharksa. Podsjećamo da su prošle godine na ovom istom kampu, 4 igrača Sharksa dobila poziv za odlazak u SAD kako bi se bavili ovim sportom, a to su zaslužili isključivo svojim napornim radom i zalaganjem, a jedan od njih, Đivo Čerjan, je upravo sad u Linsly School, WestVirginia te je odradio prve treninge i smjestio se na kampus, a nastava i natjecanja počinju za dva tjedna.

‘Vjerujemo kako svaki sadašnji i budući član može imati sličnu, ali i bolju priliku, jer američki nogomet je sport koji raste nevjerojatnom brzinom te uključuje sve više i više mladih, a razlog je adrenalin, veliki i jaki timski duh, te prijateljstva koja kroz zajedničko igranje i treniranje prerastaju u neraskidive veze. Ovim putem zahvaljujemo se Travisu Brodyu i The Growth of a Game organizaciji na još jednom kampu, te na svemu što rade za napredak američkog nogometa u RH.’ – izjavio je predsjednik kluba, Marko Miletić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *