Input your search keywords and press Enter.

Kako napreduju radovi na šetnici Nika i Meda Pucića

Danas šaljemo 10 fotografija, snimljenih 29.03.2020. između Piplića i Kokota, da se vidi kako su se radovi ‘na proširenju šetnice‘, sveli samo na instaliranje vodovodnih cijevi (uz iskopavanje pripadajućih kanala).

Da podsjetimo, investitor, Grad Dubrovnik, upustio se u izvođenje građevinskih zahvata na pomorskom dobru, bez suglasnosti (odobrenja) Lučke kapetanije Dubrovnik, a izvođač, tvrtka ‘Trag‘ d.o.o., uvedena je u posao još 04.02.2020.

Udruga ‘Divlja liga vaterpolo‘, redovito će izvještavati porezne (prirezne) obveznike o ‘građevinskom‘ stanju na šetalištu Nika i Meda Pucića.

Napominjemo, ovo ‘gradilište‘ treba privremeno raspremiti za trajanja kupališna sezone, koja u Dubrovniku, svake godine traje od 30. travnja do 1. studenog.

za udrugu DIVLJA LIGA VATERPOLO
Igor Legaz

****

U ovom članku od 16.03.2020., objavljene su fotografije, snimljene 15.03.2020., na ‘gradilištu’, uz sjevernu obalu uvale Sumartin:

U ovom članku od 23.03.2020., objavljene su fotografije, snimljene 22.03.2020., na istočnom dijelu šetališta Nika i Meda Pucića, kao i ‘link‘ odakle se mogu preuzeti arhitektonski projekt i (građevinski) projekt konstrukcije (međusobno potpuno neusklađeni):

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *