Input your search keywords and press Enter.

Kad će opet ‘Noći Omble’

Zeleni Forum, Eko Omblići & Eko centar Zeleno Sunce uputili su otvoreno pismo na adresu TURISTIČKE ZAJEDNICE grada Dubrovnika, direktorici Romani Vlašić:

Noći Omble bi trebalo ponovo organizirati u Rijeci dubrovačkoj!

Poštovana gđa Romana !

Sve pohvale što organizirate Noć klapa i razne ljetne zabave po Gradu, Elafitima i šire, ali mi bismo zamolili ako možete isto ili slično tako organizirati zajedno sa ACI Marinom Komolac, Dubrovnik i Gradskim odborom Mokošica i našim udrugama.

Kao što znate Noći Omble smo započeli još u srpnju 1997. u Novoj Mokošici kada smo utemeljili ekološku udrugu Omblu i kada je ta Noć Omble bila dobro posjećena od Mokošana i Dubrovčana, a poslije smo nastavili zajedno sa ACI Marinom Komolac, Dubrovnik u vrtu ljetnikovca Sorkočević. Tada smo pozvali puno izvođača a posebnost je bila u tome što su izvođači bili gotovo svi u renesensnim kostimima.

Grad Dubrovnik je prije 2 godine započeo Noći klapa u Mokošici u ljetnikovcu Gozze-Lazarević ispod N.Mokošice što je također bilo lijepo posjećeno i što bi trebalo nastaviti. U prilog svemu ovome prije 10 godina smo na Sv. Anu ispred ljetnikovca Sorkočević u krugu ACI marine predstavili narodnu nošnju Rijeke Dubrovačke uz rječke specijalitete !

Vjerujemo da ćete prihvatiti naše ideje i da će Rijeka dubrovačka koja postaje sve omiljenije odredište brojnih turista također imati ovo ljeto razna zabavna događanja kao Grad i Elafiti!

Sa štovanjem,
Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *