Input your search keywords and press Enter.

Jug nakon prve četvrtine odjurio i vrlo sigurno stigao do druge regionalne pobjede

Nastavlja se prvi turnir Regionalne vaterpolske lige u Beogradu, a Jug je već odradio drugi susret. Dubrovčani su protiv Šapca upisali drugu pobjedu…

Vaterpolisti Juga sa savršenih su 2-0 otvorili svoj nastup u Regionalnoj vaterpolskoj ligi. Dubrovčani su u ranom terminu u četvrtak vrlo sigurno svladali Šabac sa 12:5.

Držala se srpska ekipa u Beogradu samo u prvoj četvrtini koja je zaključena s 3:3 uz po dva gola Hrvoja Benića na jednoj i Mihajla Repanovića na drugoj strani, ali ostatak potpuno pripada Jugu.

Hrvatska je ekipa u svakoj od preostale tri četvrtine dala po tri pogotka, ali je Toni Popadić zaključao svoja vrata i do kraja je dopustio tek dva pogotka, po jedan u drugoj i trećoj dionici.

Prvo odvajanje Juga stiglo je na otvaranju druge s dva gola Mara Jokovića i jednog Stylianosa Argyropoulosa za 6:3 i do kraja se Dubrovčani više nisu osvrtali.

Benić je kod Juga zabio tri gola, dok su po dva dodali Joković i Alexandros Papanastasiou. Kod Šapca je Repanović ostao usamljen s tri pogotka.

Jug će danas odigrati još jedan susret na prvom turniru, u 20 sati i 40 minuta čeka ga hrvatski derbi protiv Mladosti koja svoj susret drugog kola igra protiv Novog Beograda.

Regionalna vaterpolska liga, drugo kolo:
Šabac – Jug 5:12

Matej Kačan
sportnet.rtl.hr

Foto Srđan Vrančić / HANZA MEDIA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *