Input your search keywords and press Enter.

Jasna Zlokić večeras u Solitudu

Ljeto u Valamaru i ovog će petka donijeti nezaboravne trenutke i zabavu za sve ukuse koncertom neponovljive Jasne Zlokić u kampu Solitudo s početkom u 21 sat, a vesela će Velolučanka izvedbama svojih najvećih hitova „Skitnica“, „Ja sam ti jedini drug“ i „Tiho sviraj pjesmu ljubavnu“ nesumnjivo pokazati zašto glasi za jednu od najpoznatijih glazbenih diva s ovih prostora.

Ako ste pak zaljubljenici u klapsku glazbu, u isto ćete vrijeme moći uživati u besplatnomnastupu ženske klape Skontradura na Trgu od Fontane na Babinom kuku.

Glazbena bajka Ljeta u Valamaru neće stati koncertom Jasne Zlokić jer Valamar Riviera već sljedeći tjedan (petak, 21. srpnja u 21 sat) donosi jedan od najiščekivanijih događaja ove sezone, koncert Nine Badrić u prekrasnom ambijentu vanjske terase hotela Valamar Dubrovnik President 5*. Ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta moguće je kupiti na recepciji istoimenog hotela, a u cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice.

Posjetiteljima svih koncerata u sklopu Ljeta u Valamaru osiguran je besplatan parking, a danas do kraja dana traje i posebna promotivna ponuda za kupovinu ulaznica za koncerte koji će se održati u naredna dva mjeseca u kampu Solitudo. Svi oni koji kupe ulaznice za 3 koncerta, dobit će jednu ulaznicu gratis za neki od preostalih koncerata po izboru.* Cijene pojedinačnih ulaznica za koncerte koje je moguće kupiti na recepciji kampa Solitudo u radnom vremenu od 7 do 22 sata su u pretprodaji 70,00 kn, a na dan koncerta 90,00 kn.

Koncerti za koje je moguće kupiti ulaznice u sklopu posebne ponude su:

Jasna Zlokić – 14. srpnja, 21 h, Kamp Solitudo

Neno Belan & Fiumens – 28. srpnja, 21 h, Kamp Solitudo

Petar Grašo – 11. kolovoza, 21 h, Kamp Solitudo

S.A.R.S. – 18. kolovoza, 21 h, Kamp Solitudo

Darko Rundek – 1. rujna, 21 h, Kamp Solitudo

*Povrat i/ili zamjena ulaznica kupljenih u sklopu posebne ponude 3+1 gratis nisu mogući.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *