Input your search keywords and press Enter.

Izabrano novo vodstvo udruge Agroturizam Konavle

Udruga Agroturizam Konavle je izabrala novo vodstvo za naredno četverogodišnje razdoblje. Novi predsjednik udruge je Ivo Mujo, a potpredsjednici Andrejko Marinović i Matija Novaković. Oni su uz tajnicu Jelenu Gale Pregelj osobe zadužene za zastupanje Udruge. Uz njih u Izvršnom odboru udruge izabrani su i Luka Anđelinić i Nino Đano. Izborna Skupština udruge je održana u Agroturizmu „Carevina“ u Močićima. Skupštinu je vodio dosadašnji predsjednik Udruge gospodin Ivo Vodopić koji je ujedno i iznio izvješće Agroturizma Konavle o dosadašnjem radu.

Osim Izvršnog odbora Skupština je izabrala i druga tijela Udruge. U Nadzorni odbor Udruge Agroturizam Konavle izabrani su: Ivo Vodopić, Katja Bokarica i Pero Zore, a u Stegovnu komisiju: Niko Đivanović, Luko Glavinja i Ivo Miljas.

Na Skupštini su se prezentirale projektne aktivnosti koje će se realizirati do konca godine i strateške odrednice za naredno razdoblje. Tako će Agroturizam Konavle do kraja godine organizirati edukacijsko putovanje i prezentaciju Konavala kao ruralne destinacije u partnerskoj regiji, novi ciklus edukacijskih radionica u suradnji s Ministarstvom turizma i 12. Mirise Božića. Strateški Udruga želi zadržati vodeću ulogu u razvoju ruralnog turizma u Konavlima i nastaviti s realizacijom projekata kojima će se pratiti novi trendovi i zadržati pozicija Konavala kao regije izvrsnosti ruralnog turizma u Hrvatskoj.  

Iz Udruge Agroturizam Konavle zahvaljuju dosadašnjem vodstvu predvođenom predsjednikom Ivom Vodopićem na uloženom trudu i uspješnom vođenju Udruge koja je u proteklom razdoblju realizirala brojne projekte s ciljem daljnjeg razvoja ruralnog turizma u Konavlima.

 

 

Agroturizam Konavle,

Jelena Gale Pregelj, administrativni tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *