Input your search keywords and press Enter.

Humanitarni turnir / koncert Funova srca 2015

Prenosimo najavu Udruge Vaterpolo amatera FUN H20 Mlini:

Dragi surađani, prijatelji i sponzori. Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i ovu godinu u Mlinima na plivalištu VK Gusara 01.08 od 17 sati pa do kraja!

Povod mislim da znate. Humanitarna zabava Funova srca koja se mjesecima unazad planira i organizira.

I ovaj put ostajemo u istom ritmu kao i prijašnjih godina, sa bendom Karisma (Samobor) na sceni, a zagrijavati će Vas Župaho Sambastico, naši lokalni bubnjari.

Stigle su i nove majce, a prilozi od prodanih majca, kao i od hrane i pića ide u humanitarne svrhe.

Program je isti ko i lani, misa zadužnica je u 17 sati u crkvi Velike Gospe u Postranju, utakmice 1 kola Divlje Lige počinju na plivalištu VK Gusar u Mlini od 17.30 sati. Domaćin Fun igra utakmicu u 21 sat sa Lozicom, a od 22 sata kreće zabava!

Ovim putem želimo zahvaliti svim našim sponzorima koji su sa nama vec dugi niz godina i koji vjeruju skupa sa nama u sve ovo što radimo.

Lani smo osvojili Divlju Ligu a ove godine cemo je probati obraniti. Vidjeli smo narančasti porat po drugi put i imamo želju to opet ostvariti, a hoćemo li uspjet vidjet ćemo. Svakako jedno veliko HVALA i svim našim navijačima, koji su tu već stvarno dugi niz godina i bez kojih sve ovo ne bi imalo smisla !!!

I na kraju “Hajmo svi u Mline 01.08”, a narančastima u srcu poručujemo “NAVIJAČI – ŠAMPIONI”..

Uprava Udruge Vaterpolo amtera FUN H2O Mlini

Plakat_2015_Q-page-001

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.