Input your search keywords and press Enter.

Humanitarni koncert za Covid odjel OB Dubrovnik

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL 2021.

Humanitarni koncert za Covid odjel OB Dubrovnik

 

Humanitarni koncert za Covid odjel Opće bolnice Dubrovnik održat će se sutra, 28. prosinca u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu, a nastupit će glazbena diva Tereza Kesovija, klapa Ragusa i Ženska klapa FA Linđo uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem dirigenta Ivana Huta.

Blagdani su vrijeme zajedništva, ljubavi i razumijevanja, a u ovoj teškoj situaciji epidemije koronavirusa, sudjelovanjem na koncertu svi zajedno ćemo, na simboličan način, pomoći medicinskom osoblju u daljnjem radu, budući je sav prihod od koncerta namijenjen Covid odjelu OB Dubrovnik.

Prekrasan glazbeni repertoar činit će uvijek rado pjevane božićne pjesme, tradicijski božićni napjevi te svima znane skladbe koje slave Grad.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti online putem sustava ulaznice.hr, u Festivalskoj palači danas, 27. prosinca u jutarnjim satima od 9 do 13 sati te poslijepodne od 18 do 21 sat, kao i na ulazu dva sata prije početka koncerta, a prisustvovanje koncertu moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.

Koncert se ostvaruje u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Dubrovačkog simfonijskog orkestra te grupacije Valamar.

*****

Dubrovački zimski festival projekt je Grada Dubrovnika, javnih ustanova u kulturi, Turističke zajednice grada Dubrovnika i javnih poduzeća, kojim se za vrijeme adventa i u susret dočeku nove godine na više lokacija u povijesnoj gradskoj jezgri te u drugim dijelovima grada organiziraju raznovrsni kulturni i zabavni sadržaji nudeći široki spektar događanja za građane i posjetitelje svih uzrasta. Festival podupiru brojne dubrovačke hotelske kuće na čelu s Jadranskim luksuznim hotelima te razni gospodarski subjekti, banke, agencije i prijevoznici, predvođeni Coca-Colom, Zračnom lukom Dubrovnik

www.dubrovackizimskifestival.com/

Facebook: DuWinterFest

Instagram: dubrovnikwinterfestival

Katija Krečak Jarović
Ured za odnose s javnošću i marketing, DLJI

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.