Input your search keywords and press Enter.

Humanitarna zabava Fanova srca u Mlinima

Dragi sugrađani, prijatelji i sponzori. Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i ovu godinu u Mlinima na plivalištu VK Gusara 01.08 od 17 sati pa do kraja! Povod mislim da znate. Humanitarna zabava Funova srca koja se mjesecima unazad planira i organizira.

I ovaj put ostajemo u istom ritmu kao i prijašnjih godina, sa bendom Karisma (Samobor)  na sceni, a zagrijavati će Vas Župaho Sambastico, naši lokalni bubnjari. Stigle su i nove majice, a prilozi od prodanih majica, kao i od hrane i pića ide u humanitarne svrhe.

Program je isti kao i lani, misa zadužnica je u 17 sati u crkvi Velike Gospe u Postranju, utakmice 1 kola Divlje Lige počinju na plivalištu VK Gusar u Mlini od 17.30 sati. Domaćin Fun igra  utakmicu u 21 sat sa Lozicom, a od 22 sata kreće zabava! Ovim putem želimo zahvaliti svim našim sponzorima koji su sa nama već dugi niz godina i koji vjeruju skupa sa nama u sve ovo što radimo.

Lani smo osvojili Divlju Ligu a ove godine ćemo je probati obraniti. Vidjeli smo narančasti porat po drugi put i imamo želju to opet ostvariti, a hoćemo li uspjet vidjet ćemo. Svakako jedno veliko HVALA i svim našim navijačima, koji su tu već stvarno dugi niz godina i bez kojih sve ovo ne bi imalo smisla !!!

I na kraju “Hajmo svi u Mline 01.08”, a narančastima u srcu poručujemo “NAVIJAČI – ŠAMPIONI”..

 

Uprava Udruge Vaterpolo amatera FUN H2O Mlini

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *