Input your search keywords and press Enter.

HSS Konavle: Ključna pitanja za budućnost Konavala

Hrvatska seljačka stranka poziva sve političke opcije u Konavlima, koje imaju namjeru izaći na predstojeće lokalne izbore, na postizanje političkog konsenzusa oko ključnih pitanja vezanih za budućnost Konavala.

U tom cilju HSS je već predstavio Deklaraciju o političkom konsenzusu za budućnost Konavala, koja sadrži sedam političkih principa i strateških opredjeljenja kojima se jamče novi politički odnosi i siguran gospodarski i društveni razvoj Konavala. Deklaracija o političkom konsenzusu za budućnost Konavala je nadstranački dokument, stoga HSS poziva sve stranke i političke liste na prihvaćanje i potpisivanje Deklaracije.

Cilj je stvoriti moderne političke odnose, staviti u funkciju održivog razvoja sve potencijale, osigurati budućnost i perspektivu stanovnicima na cijelom prostoru Konavala, zaštiti prirodne resurse i tradicijske vrijednosti te u Republici Hrvatskoj, kao dijelu EU, Konavle pozicionirati kao najmoderniju ruralnu općinu, s Cavtatom kao najprestižnijim malim gradom.

HSS od svih političkih aktera očekuje da, sukladno navedenim strateškim opredjeljenjima, u kampanji predstave konkretne programe kojima će se ovi ciljevi postići.

Istovremeno, HSS poziva sve oporbene političke opcije u Konavlima na formiranje zajedničke političke platforme radi pobjede na predstojećim izborima.

OO HSS-a Konavle

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *