Input your search keywords and press Enter.

Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo Tombolu u Konavlima

Hrvatska Lutrija organizirala je Bingo Tombolu i dodijelila financijska sredstva Domu za starije i nemoćne osobe Konavle

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Konavle, povodom 50. obljetnice djelovanja Hrvatske Lutrije. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma uz prigodne nagrade. Članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić uručila je ček u vrijednosti od 5.000,00 € ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Konavle Luci Pušić. Ravnateljica Pušić zahvalila je Hrvatskoj Lutriji na angažmanu i na iskazanoj brizi za građane treće životne dobi. Predstavnik općine Konavle, Ivo Radonić čestitao je jubilarni rođendan Hrvatskoj Lutriji i pohvalio ovu vrijednu inicijativu.

“Povodom 50-te obljetnice rada Hrvatska Lutrija je darivajući “Dom za starije i nemoćne Konavle” s 5000 € i organizirajući Bingo tombolu sa zanimljivim nagradama učinila ovo predblagdansko jutro korisnicima Doma u Konavlima veselijim i radosnijim. Iznimno mi je zadovoljstvo vidjeti njihova sretna lica!“ izjavila je članica Uprave Hrvatske Lutrije Nikolina Klaić.

Podsjetimo, Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike domova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)