Input your search keywords and press Enter.

Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. – Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel primio prve goste

Jedna od najvećih investicija u nacionalnom turizmu otvorenjem Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela došla je u završnu fazu.

Upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najkvalitetnijih hotela pod brandom Sheraton na mediteranu. Hotel raspolaže s 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana te obiljem sadržaja koji ga čine atraktivnim proizvodom tijekom cijele godine. Izdvaja ga jedan od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u Hrvatskoj, međutim istodobno i Spa i Wellness centar koji je opremljen prema najvišim standardima. Ono što je posebno značajno za istaknuti je činjenica da je hotel izgrađen vodeći računa o najvišim standardima održivosti i energetske učinkovitosti (opremljen je namodernijim sustavima).
HUP-ZAGREB d.d. je svojim programom na dubrovačkom području preuzeo lidersku poziciju i kao vodeći nacionalni investitor u turizmu. Početkom 2013. predstavljeni su projekti za lokalitete Mlini i Srebreno, koji su, uz ulaganje od cca 80 milijuna EUR-a unutar dvije godine, na području južne Hrvatske kreirali potpuno novi turistički proizvod usklađen sa standardnima međunarodne turističke industrije.

Program ulaganja koji je u finalnoj fazi, svojim je sadržajem i razinom ponude koncipiran tako da odgovara modernim potrebama tržišta, i doprinosi razvoju destinacije u cijelosti. Stožerni projekt je upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel (uz hotele Astarea, novi hotel Mlini, vile i apartmane te niz popratnih sadržaja) u sklopu kojeg je realiziran i najveći hotelskih kongresni centar u Hrvatskoj.

Radovi su započeli 2013. godine na lokaciji Mlini preuređenjem Hotela Astarea kako bi se doveo na razinu 4*, izgradnjom bazenskog kompleksa i popratnih sadržaja, rušenjem i gradnjom novih bungalova, te rušenjem i gradnjom novog butique hotela Mlini 4* s 90 smještajnih jedinica, a koji je kroz novo urbanističko rješenje uljepšao naselje Mlini svojim modernim dizajnom i nenametljivim uklapanjem u okoliš te besprijekornom, personaliziranom uslugom.
Na lokalitetu Srebreno izgrađen je programom predviđeni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela kojim je stvoren jedan od najmodernijih turističkih proizvoda u Hrvatskoj, što smatramo i finalnom fazom realizacije programa ulaganja.
U obuhvatu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela koji je danas primio prve goste su i postojeće Vile (Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka) koje se preuređuju odnosno vraćaju u funkciju koja će sadržajno nadopunjavati ponudu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. Dio vila je već stavljen u funkciju dok su ostale u završnoj fazi odnosno pred opremanjem.
Društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. će po dovršetku programa u cijelosti raspolagati sa gotovo 750 smještajnih jedinica i popratnim sadržajima koji su koncipirani na način da udovoljavaju najmodernijim trendovima međunarodne hotelske i turističke industirije.
Na lokaciji koja se nalazi u centru naselja Srebreno, u tijeku je izgradnja objekta koji će uz trgovački centar sadržavati 20 luksuznih apartmana te garažu kapaciteta do 70 garažno parkirnih mjesta koja također predstavlja posebni značaj za jedinicu lokalne samouprave i lokalno stanovništvo. Dodatno, nakon završetka turističke sezone, pristupa se uređenju postojećeg plažnog objekta „Češke banje“ koji se u cijelosti rekonstruira i pozicionira kao lounge bar u skladu sa najmodernijim tržišnim trendovima.
Projekt Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. u skladu sa programom Vlade Republike Hrvatske u smislu poticanja investicija te od iznimnog značaja za lokalnu zajednicu. Otvaranjem novih kapaciteta te repozicioniranjem destinacije, projekt sadržajno, svojom strukturom i razinom ponude ima potencijal zahvaćanja širokih tržišnih grupa odnosno modernih kanala distribucije i prodaje. Posebno značajno je napomenuti da je program bio usmjeren na sanaciju tijekom domovinskog rata oštećenih turističkih objekata koji, obzirom na lokaciju i stanje u kakvom su se nalazili negativno utjecali na imidž nacionalnog turizma u cijelosti. Uvjereni smo da će realizacija ovog projekta bitno doprinijeti unapređenju kvalitete hotelijersko turističke ponude na području Župe dubrovačke i Grada Dubrovnika kao ugledu tvrtke HUP-Zagreb d.d. , te će doprinijeti privlačnosti hrvatske kao destinacije koja pruža odmor visoke kvalitete u svim segmentima.
Ovim projektom, HUP ZAGREB d.d. se ponovno dokazuje kao visoko društveno i socijalno odgovorno društvo. U realizaciji projekata su birani vodeći nacionlani izvođači međutim i najveći dio opreme i materijala koji su ugrađeni u hotele je unatoč činjenici da se radi o jedom od najjačih međunarodnih hotelskih brandova proizveden upravo u Hrvatskoj. Svi projekti su izgrađeni vodeći računa o najvišim standardima ekološke i energetske učinkovitosti dok je u končnici društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. zaposlilo više od 200 novih zaposlenika. Ono što je posebno važno za istaknuti je činjenica da je zaposlen značajan broj mladih ljudi koji su tek završili škole i fakulteta, jer vjerujemo u njihov pozitivan stav i mogućnost razvoja. Tijekom proteklih mjeseci organiziran je niz edukacija i treninga koje su vodili vodeći stručnjaci Starwood-a i HUP-a ZAGREB što također predstavlja značajno međutim i kontinuirano ulaganje u rast i razvoj.

Otvorenjem Sherton Dubrovnik Riviera Hotela dovršen je najveći dio ulaganja na lokalitetima Mlini i Srebreno. Kroz 30-tak dana je planirano i svečano otvorenje do sada dovršenih objekata a o čemu ćemo Vas pravovremeno izvijestiti.

Hoteli Dubrovačka rivijera d.d.
Ivana Biondić, Sales Executive – Marketing & PR
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel | Hotel Astarea | Hotel Mlini | Villas Mlini |

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.