Input your search keywords and press Enter.

Kako je Grad mogao dozvoliti gradnju ovog betonskog čudovišta uz prekrasnu šetnicu na Gorici Sv. Vlaha ?
– pitaju nas naši ogorčeni sugrađani s predjela Gorice i Hladnice preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona 020/453-850 posljednjih dvadesetak dana; te dodaju: ovo je sramota… ovakve betonske zgradurine ne pristaju našem Gradu koji je vazda imao sklad i mjeru!
Dijelimo ljutnju i bijes naših sugrađana, jer ako se samo prisjetimo u posljednjih godinu dana nikla su takva betonska ružna zdanja na vrhu Gimana, kod Hotela Kompas u Lapadu, kod Kapelice iza Minčete te na Pločama kod Ugostiteljsko turističke škole.
Zaputili smo se prošli tjedan poslije Zelene čistke na Hladnici u našu već 17. Eko patrolu ove godine i već sa Vojnovićeve ulice visavi Dj.vrtića Palčica se moglo vidjeti ogromno betonsko zdanje koje dominira vizurama nekada prelijepe Gorice Sv.Vlaha (odmah uz nedavno uređenu šetnicu i biciklističku stazu)!
Građani Hladnice nam prilaze i pokazuju to ružno betonsko zdanje i vrte glavom, te dodaju: “Izbetonirat će cijeli Grad, pa kud su došli na ovu lijepu Goricu Sv. Vlaha graditi ovu visoku betonsku zgradurinu? Tko je to samo dozvolio?˝
Što reći nego da je ovo prejadno i žalosno što se sve dozvoljava u našem nekada lijepom i slikovitom Gradu… Malo po malo naš Grad ide stopama mnogih gradova na španjolskoj obali, španjolskih gradova koji su gotovo 100 % izbetonirani.
O, dragi Grade što to od tvojih prelijepih zelenih oaza rade?

Voditeljica Zelenog telefona:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)