Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnikova čestitka učiteljicama i učiteljima

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku uz današnji Svjetski dan učitelja svima koji rade ovaj važan posao:

Poštovane učiteljice i učitelji,

Vaš rad jedan je od najvažnijih za ukupan razvoj našeg društva, stoga cijeneći Vašu ulogu, ali i napor koji ulažete u izgradnju naše djece i naših mladih, čestitam Vam Vaš dan!

Nakon što su protekle dvije školske godine obilježene pandemijom itekako pokazale Vaš nesebičan trud u kontinuitetu obrazovanja i u takvim teškim uvjetima, a ujedno i da je izostanak Vašeg rada uživo s učenicima značajan gubitak u procesu obrazovanja, svakako Vam želim da ove i svake iduće godine svoje školske sate provedete u školskim učionicama.

Obrazovanje, kao temelj razvoja, počiva upravo na temeljima koje Vi gradite zajedno s našom djecom. Poziv kojeg ste odabrali i Vaša odgovorna zadaća u odgoju i obrazovanju budućih generacija doprinosi cilju kojem svi težimo, a to je društvo znanja.

Svojom profesionalnom odgovornošću pomažete stvarati nove znanstvenike, književnike, obrtnike, turističke djelatnike, nove učitelje poput Vas, bez kojih snaga i moć znanja, bez obzira na sve suvremene tehnologije, ne bi uspjele jednostavno doći do novih generacija.

Stoga još jednom, od srca, čestitam Vam Svjetski dan učitelja!

Gradonačelnik
Mato Franković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.