Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik obišao Vilu Dubravku

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji v.d. ravnatelja HRT centra Dubrovnik Hrvoja Španića i v.d. voditelja tehnike Pava Hrtice obišao je danas Vilu Dubravku, dom Radio Dubrovnika više od sedam desetljeća.

Gradonačelnik je pri obilasku vile, koja je već tri godine prazna i potpuno neiskorištena, upoznat s inicijativom da se „Dubravka“ obnovi i stavi u funkciju te da se HRT centar Dubrovnik ponovno smjesti u prostorije zdanja izgrađenog 1902. godine.

„Radio Dubrovnik najstarija je radijska postaja na ovim prostorima i neodvojivi je dio identiteta našeg grada, a povratak u prostorije iz kojih je program emitiran više od 70 godina, posve je razumljiv korak u pogledu tradicije i povijesnog kontinuiteta. Ukoliko vodstvo HRT-a odluči u „Dubravku“ smjestiti i radio i televiziju, Grad će takav potez podržati“, kazao je gradonačelnik.

Podsjetimo, napuštanjem vila Dubravka i Čingrija, HRT centar Dubrovnik prije tri godine preseljen je u iznajmljeni prostor u zgradi OTP banke u Vukovarskoj ulici.

Petar Ipšić
Viši stručni suradnik za informiranje
Grad Dubrovnik
Upravni odjel za poslove gradonačelnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *