Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Franković u programu LBC-a – Britanci i dalje pristižu, Dubrovnik je siguran

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u petak navečer još jednom se obratio britanskoj publici na temu turizma u Dubrovniku i epidemiološke situacije, ovaj put u večernjem programu londonske radio postaje LBC. Drugi je to intervju gradonačelnika s ovom prestižnom medijskom kućom koja broji više od 2.2 milijuna slušatelja.

 

– Britanci ne bježe iz Dubrovnika, i danas je putem različitih avio prijevoznika pristigao jedan broj britanskih turista.Sigurno je da će dio Britanaca odustat od ljetovanja u Hrvatskoj no ako uspijemo zadržati avione vjerujem da će Britanci doći u Dubrovnik – poručio je gradonačelnik Franković. Također je ponovio kako Dubrovnik bilježi jako mali broj COVID zaraženih osoba. Svim slušatelja LBC-a poslao je snažnu poruku iz Grada: “Ako ste ikad željeli doći i posjetiti Dubrovnik sada je vrijeme. Dubrovnik nikad nije bio ljepši i Dubrovnik čeka na Vas!”

 

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković je od četvrtka, od kada je Hrvatska stavljena na crvenu listu Velike Britanije, dao više izjava i intervjua za britanske medije, poput Sky Newsa, ITN, LBC radija, CNN Travel London, s osnovnom porukom kako je Dubrovnik za britanske turiste siguran.

 

 

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *