Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića obišao je u ponedjeljak, 31. prosinca dežurne službe i njihove djelatnike koji će novogodišnju noć provesti na radnim mjestima brinući o javnom redu i sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju.

Predstavnici gradske uprave tijekom večeri posjetili su Radio Dubrovnik, Centar 112, Hitnu pomoć, Opću bolnicu Dubrovnik, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju i JVP Dubrovački vatrogasci.

Gradonačelnik se ovom prilikom osvrnuo na značaj tradicionalnog obilaska onih sugrađana koji novogodišnju noć provode na radnom mjestu, istaknuvši kako se na taj način odaje prizanje za njihov posao koji rade svaki dan i u svako doba godine. Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2019. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.

Odnosi s javnostima Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *