Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik čestitao 90. rođendan glumici Milki Podrug Kokotović

U povodu ”okruglog” rođendana velike hrvatske dramske umjetnice, dubrovačke kazališne, televizijske i filmske glumice i prošlogodišnje dobitnice nagrade Orlando za životno djelo – Milke Podrug Kokotović, dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku:

Poštovana gospođo Podrug Kokotović,

Veliko mi je zadovoljstvo i čast što Vam mogu uputiti najiskrenije čestitke povodom 90. rođendana.

Iako rodom iz Splita, uvijek radosno ističete da Dubrovnik smatrate svojim gradom, a vjerujem da bi svatko u ovom gradu ponosno dodao da ste Vi jedan od simbola dubrovačkog glumišta.

Posebno nam je drago da ste Vaš neprikosnoveni talent za glumu, uza sva druge izvrsne izvedbe, vezali uz daske Kazališta Marina Držića, a Vaše nezaboravne uloge zauvijek će ostati utkane u povijest naših Dubrovačkih ljetnih igara. Reći jednostavno „Hvala“ ne zvuči dovoljno za sve ono što ste donijeli Dubrovniku, ali ipak, od srca, hvala!

Vaš profesionalizam i ljubav prema glumi uzor je mnogim sadašnjim i budućim umjetnicima, a da su u Vašem slučaju godine samo broj svjedoče volja i neizmjerna energija jer i dalje radite ono što volite i živite punim plućima.

Od srca Vam želim nadasve zdravlja, radosnih trenutaka te još zanimljivih glumačkih izazova koje ćemo, kao i svaki put do sada, dočekati s oduševljenjem.  

Gradonačelnik

Mato Franković

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.