Input your search keywords and press Enter.

Građani pozvani da oblikuju sadržaje u Društvenom centru Mokošice

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, u sklopu kandidature Dubrovnika za Europsku prijestolnicu kulture te projekta Rijeka dubrovačka, poziva vas da dostavite svoje ideje i vizije sadržaja za budući Društveni centar u ljetnikovcu Gučetić-Lazarević.

Pitanje na plakatu koji je postavljen na oglasnim prostorima na području grada je sljedeće: Što želiš da bude ovdje?

Stoga svoje prijedloge i ideje dostavite u knjižnicu u Novoj Mokošici ili na e-mail adresu info@dubrovnik2020.hr do 8. prosinca 2015.

Ljetnikovce Rijeke dubrovačke koji su u gradskom vlasništvu (uz Gučetić-Lazarević, to su ljetnikovci Restić u Rožatu i Bosdari) proteklog tjedna obišli su gradonačelnik Andro Vlahušić, ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnika Iva Carević Peković i pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Ana Hilje.

Nakon što je Grad Dubrovnik postao vlasnikom cijelog obuhvata ljetnikovca Gučetić-Lazarević hortikulturno će se urediti i okolni park, a prostor ljetnikovca postat će društveni dom Mokošice i područja Rijeke dubrovačke. U planu je uređenje i proširenje obale ispred samog kompleksa, najavio je gradonačelnik ovom prilikom. Model uređenja obale na ovom dijelu poslužit će kao uzorak za uređenje cijele sjeverne obale Rijeke dubrovačke. Kompletnu obnovu ljetnikovaca Grad Dubrovnik, Razvoja agencija DURA i Zavod za obnovu Dubrovnika kandidirat će za financiranje sredstvima Europske unije.

Petar Ipšić, Grad Dubrovnik

Plakat: Gucetic_Lazarevic_plakat.compressed_PDF

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.