Input your search keywords and press Enter.

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnik UO za poslove gradonačelnika Igor Deranja primili su jučer uglednog sportskog djelatnika Branka Horvata, osnivača i direktora agencije Top Spin, specijalizirane za organizaciju sportskih evenata.

Gradonačelnik i bivši tenisač Horvat, a danas vlasnike najveće agencije za sportski management u Hrvatskoj, razgovarali su o unapređenju tenisa u Dubrovniku te o mogućnostima za organizaciju nekog od velikih međunarodnih turnira u bliskoj budućnosti.

Dogovoreno je da će se već za sljedeću godinu u suradnji s tenis klubom Dubrovnik pokušati organizirati međunarodni Challenger turnir, poželjno u lipnju, uz sudjelovanje najmanje dva do tri velika imena iz svijeta tenisa.

Gradonačelnik je rekao kako podržava ideju da se Dubrovnik kao vodeći turistički brand razvija i u segmentu vrhunskih sportskih natjecanja. Osvrnuo se na uspješnu organizaciju ljetnog tenis kampa Gorana Ivaniševića, te svjetske uspjehe Dubrovkinje Ane Konjuh zaključivši da tenis u Dubrovniku ima pravo na svoj vlastiti put.

Podsjetimo, idejno rješenje projekta polivalentne sportske dvorane koja će obuhvatiti dva postojeća teniska terena u Lapadu predstavljeno je prošlog tjedna.

Petar Ipšić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *