Input your search keywords and press Enter.

Grad Dubrovnik osigurat će sredstva za sportsku infrastrukturu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je danas dopis na temu sportske infrastrukture članovima novoosnovanog Povjerenstva za utvrđivanje prioritetnih projekata i izgradnju športske infrastrukture na području Grada Dubrovnika.
Isti dopis upućen je i Dubrovačkom savezu športova, ravnatelju i Upravnom vijeću Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik, kao i predsjedniku Gradskog vijeća Matu Frankoviću i svim klubovima vijećnika u Gradskom vijeću.

„Osim samog gradskog bazena u Gružu rekonstruiranog 2005., koji je jedan od najmodernijih sportskih objekata za vodene sportove u Europi, stanje sportske infrastrukture u našem gradu nije na zadovoljavajućoj razini. Nedostaju nam adekvatni sportski objekti kako bi se dubrovački sport razvijao punim potencijalom i kako bi naša djeca imala sve mogućnosti za maksimalne rezultate, bez obzira kojim sportom se bavili. Kroz Dubrovački savez športova i Javnu ustanovu “Športski objekti Dubrovnik” Grad Dubrovnik spreman je osigurati značajna sredstva za kapitalne infrastrukturne projekte i nove sportske programe i sadržaje.“, navodi se u dopisu, u čijem prilogu gradonačelnik dostavlja koncept rekonstrukcije postojećih objekata.

Idejni koncept: Sportska infrastruktura_idejni koncept_141015

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *