Input your search keywords and press Enter.

Good Food Festival donosi nastavak festivalskih radionica u izvedbi Gourmet Experience Croatia u Turističkoj zajednici i radionice spravljanja tradicionalnih slastica u Deši.

U četvrtak, 17.listopada u 10 sati započinju  radionice tradicionalnih slastica udruge Deša, a prva radionica donosi pripremu torte od skorupa, tradicionalne dubrovačke torte kojase pripremala u svečanim prilikama.  Na Dešinoj radioniciimat ćete priliku kušati pravu tortu od skorupa i uživati u njezinom izvornom okusu. Za vrijeme Good Food Festivala, u Turističkoj zajednici, tradicionalno će gostovati Sandra Rončević i Karmela Karlović iz Gourmet Experience Croatia, koje će u četvrtak 17.listopada održati dvije radionice, pripremu pogače zvane babica u 10 sati i kako napraviti tri vrste istarsko – primorske tjestenine u 17 sati.

Podsjećamo kako se drugog festivalskog dana u  prostorijama Turističke zajednice grada Dubrovnika, održala radionica„Slatko, a zdravo“, mlade slastičarke Antonije Medo, koja je kroz svoje umijeće pripremanja slastica, pokazala kakonapraviti zdravu tortu od rogača bez glutena i sirove veganskečupavce bez šećera, jaja, glutena i mlijeka, a vrhunski chef Mate Janković kroz svoju drugu završnu radionicu pokazao je svim sudionicima kako pripremiti škampe na više načina teotkrio sve tajne pripreme ove vrhunske namirnice.

 

 

Aida Hadžić

Koordinator Odjela za komunikacijske taktike 

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.