Input your search keywords and press Enter.

Glazbene poslastice na Lokrumu

Na otoku Lokrum, ovoga Dubrovačkog ljeta, biti će domaćin poznatim glazbenim zvijezdama čiji će se koncerti održavati tijekom srpnja i kolovoza pod nazivom „Lokrumske večeri – glazba kraj mora“

Ovaj iznimno atraktivni glazbeni ciklus obuhvaća  svjetski poznate glazbenike Maksima Mrvicu i Stefana Milenkovića , najveće dive hrvatske estrade Gabi Novak, Radojku Šverko i Terezu Kesoviju, slovenske vokalne  virtuoze Perpetum Jazzile , rokera Željka Bebeka  sa izvrsnim dubrovačkim simfoničarima, te Massima Savića, koji će svi nastupati na otoku Lokrumu tijekom srpnja i kolovoza.

21.7. Maksim Mrvica

22.7. TRI DIVE /G.Novak, R.Šverko, T.Kesovija/

23.7. Stefan Milenković – ”Tango Compas”

15.8. Perpetuum Jazzile, zbor

16.8. Željko Bebek & Dubrovački simf. orkestar

17.8. Massimo

Početak svih koncerata predviđen je za 21:30 sati. Ulaznice za koncerte već sada su dostupne u online prodaji u sustavu Eventima, a uskoro će biti dostupna i prodajna mjesta i u Dubrovniku i to u uredu JU Rezervat Lokrum; Lugarevoh kući na Lokrumu te u uredu TZ Grada Dubrovnika na Pilama.

Cijena ulaznice za koncert Maksima Mrvice iznosi 250,00 kn za VIP sjedenje, te 230,00 kn za slobodno sjedenje, za koncert Tri dive  190,00 kn, odnosno 170,00 kn te za Stefan Milenković i Tango projekt 250,00 kn odnosno 230,00 kn. U cijenu ulaznice uključen je brodski transfer do Lokruma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.