Input your search keywords and press Enter.

Glazbena priča za djecu „Babar i Djed Božićnjak”

Nakon velikog uspjeha “Priče o sloniću Babaru”, udruga MALA OPERA uz potporu Grada Dubrovnika i u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama Dubrovnik i Francuskom alijansom Dubrovnik, priređuje posebno izdanje edukativnih koncerata za djecu – glazbenu priču „Babar i Djed Božićnjak” koji će se održati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad – Saloči od zrcala u srijedu, 12. prosinca 2018., s početkom u 18 sati.

Ovaj multimedijalni koncert upoznaje najmlađe slušatelje, na njima blizak i zabavan način, s klasičnom glazbom i njezinom osobitom formom – glazbenom pričom. Božić je i u zemlji slonova vlada velika zabrinutost jer Djed Božićnjak još nikada nije posjetio djecu sloniće. Kako bi razveselio svoju družinu, kralj Babar kreće u uzbudljivu potragu za legendarnim djedicom…. Upoznajte simpatičnog Babara – kralja slonova, poslušajte priču i uživajte u prelijepoj glazbi.

Ovu zanimljivu i uzbudljivu božićnu priču s originalnim tekstovima i ilustracijama autora Jeana de Brunhoffa prate najljepše stranice klavirske glazbe za djecu iz pera P. I. Čajkovskog, R. Schumanna, G. Bizeta, E. Griega i C. Saint-Saënsa.

Izvođači i autori koncepta: Danijela Petrić, klavir i Zdenko Niessner, pripovjedač. Koncert traje 40 minuta, a namijenjen je djeci uzrasta od tri do deset godina.

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.