Input your search keywords and press Enter.

Glazbena poslastica ovog vikenda: Natali Dizdar na Korčuli

Jedna od najposebnijih hrvatskih pjevačica Natali Dizdar priprema poslasticu ovog vikenda na Korčuli. U pratnji Aleksandra Ismailovskog na klavijaturama nastupit će 26. kolovoza s početkom u 21 sat u novouređenom G&T Club Loungeu na terasi najstarijeg korčulanskog hotela – Hotel Korčula de la Ville.

Veseli me povratak na Korčulu u hotele HTP Korčula. Ovaj koncert bit će u nešto intimnijoj varijanti u pratnji klavijaturista Saše Ismailovskoga. Korčula je poseban otok i prekrasan grad i drago mi je da ću u jednoj tako romantičnoj i opuštenoj atmosferi između redova glazbe proslaviti i svoj rođendan“, kazala je Natali.

Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko mjesto na glazbenoj sceni sa četiri objavljena albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi poput „Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Grijeh“, „Stranac“,Stop“, „Nećeš me, zar ne“, obilježili su njezin glazbeni put, a kontinuirana prisutnost na sceni samo je potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena važno uložiti kako bi se dobilo i sačuvalo povjerenje publike.

Za sve prijatelje, glazbene sladokusce i ljubitelje dobre glazbe ovaj poseban rođendanski koncert Natali u jednom od najljepših ambijenata na Jadranu je besplatan. Vidimo se u nedjelju!

Andrea Vodanović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *