Input your search keywords and press Enter.

Za dijagnostički fibrosken prikupljeno čak 62 150 kuna!

Humanitarna večera u Rixos Libertasu bila je zaista gala završnica Good Food Festivala Dubrovnik. Uz iznimno atraktivni zabavni program izvođača iz Tematskog parka Land of Legends koje je grupacija Rixos ove godine otvorila u Antaliji, sjajne kombinacije okusa Orijenta i Mediterana kroz maštovite sljedove chefa Ozgura Donertasa , gosti su mogli dobiti i atraktivna nagradna putovanja. Na kraju večeri ravnatelju Opće bolnice Dubrovnik dr. Mariju Bekiću i šefici Odjela Infektologije dr.Ljiljani Betica Radić, direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić i direktor Hotel Rixos Libertas Dubrovnik Ayhan Basci uručili su ček na iznos od 62 150 kuna , sredstava prikupljenih prodajom ulaznica i lutrija.
Četvrti i posljednji dan Good Food Festivala Dubrovnik koji je započeo prekrasnom Dubrovačkom trpezom i predstavljanjem mjesta Blato, završio je sinoć večerom u Hotelu Rixos Libertas. Gala večera imala je humanitarni karakter , sredstva prikupljena prodajom ulaznica i lutrija namijenjena su Odjelu infektologije Opće bolnice Dubrovnik za nabavku dijagnostičkog aparata fibrosken. Prikupljeno je čak 62 150 kuna , stoga zahvaljujemo svim tvrtkama i pojedincima koji su kupnjom pomogli ovoj plemenitoj namjeni, a istovremeno se zabavili i uživali u biranim jelima i vinima. Posebna hvala namijenjena je Hotelu Rixos Libertas i cijeloj grupaciji Rixos koji su u cijelosti financirali sinoćnju večeru.
Chef Ozgur Donertas pripremio je pet zaista izvrsnih jela , u kojima je majstorski spojio egzotične okuse Orijenta i Mediterana, uz hrvatske vinske kapljice.izvrstan je bio i zabavni program s akrobatskim i plesnim točkama, te završnicom – originalnim trbušnim plesom koji je oduševio nazočne. Program je na svoj osebujan način vodio poznati radijski TV voditelj Mirko Fodor.
Dodijeljene su i vrijedne nagrade – dva puta trodnevni boravak i jedan boravak od pet dana u Rixos parku Land of Legends u Antaliji, te petodnevni boravak u Merit Royal hotelu na Cipru , a sretne dobitnike izvukli su direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić, direktor Hotela Rixos Libertas Ayhan Basci i direktor Merit Casina koji se uskoro otvara u hotelu Rixos, Hakan Yagmur

Jelka Tepšić
TZG

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *