Input your search keywords and press Enter.

Fotogalerija: Umjetnička radionica za djecu Nježni ukrasi čudesnog Božića u ljetnikovcu Bunić Kaboga

U ljetnikovcu Bunić Kaboga, jučer, je održana umjetnička radionica  ’Nježni ukrasi čudesnog Božića’ za djecu, uz voditeljice: Dubravku Lošić, Ivanu Dražić Selmani i Kristinu Skvrce.

Na kraju radionice djecu je posjetio sv Nikola. U veselom blagdanskom ozračju djeca su izrađivala božićne ukrase za umjetničku instalaciju božićnog drvca, koja ove godine nosi ime ORION. Jedna od najljepših skupina zvijezda na nebu u zimskom razdoblju nosi upravo ime ORION i   najsjanije je zviježđe na nebu, a posebno se ističe sjaj mladih zvijezda. Vjerujemo da će božićno drvce Orion, satkano od zvjezdica raznih boja i dimenzija, koji od jučer krasi saloču ljetnikovca Bunić Kaboga, svojom ljepotom privući poglede mnogih posjetitelja događanja u prosincu.

Božić u Kabogi’ nastavlja se 8.12.  Koncertom simfonijskog orkestra Umjetničke škole Luke Sorkočević  s početkom u 20.00 sati.   Završna priredba Božić u Kabogi  održat će se dana 11.12. u 18.00 sati, kada će u vrtu ljetnikovca zasjat i  nova instalacija božićnih ukrasa Zvijezde, dubrovačke umjetnice Dubravke Lošić, koja je nastala u suradnji s Kristinom Skvrce, dizajnericom cvijeća. Uz već postojeće instalacije Lunu i Kugle, Zvijezde će upotpuniti čarobni ugođaj Božića u vrtu ljetnikovca Bunić Kaboga.

Očekuje nas  i uvijek poseban nastup djece, polaznika Radionice dubrovačkih kolendi i božićnih pjesama uz izvedbe orginalne kolende Rijeke dubrovačke i božićnih pjesama ovog kraja. I ove godine pridružit će nam se Djed Božičnjak, koji će darovati svu dobru dječicu, a malo starije očekuju mirisne prikle  i topli čaj od ljute naranče. 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *