Input your search keywords and press Enter.

Foto: Završen drugi Valamar Junior Open

Valamar Riviera u suradnji sa dugogodišnjim partnerom VELPRO i ove godine snažno je podržala još jedan hvalevrijedan sportski projekt u Dubrovniku.

Naime proteklog vikenda održalo se drugo izdanje Valamar Junior Open-a, Otvorenog juniorskog prvenstva Hrvatske, turnira koji se boduje za Svjetsku rang listu juniora u badmintonu.

Turnir je ove godine okupio ukupno 98 juniora i juniorki iz 15 država. Direktor tunira Ratko Galjer istče kako je iznimno zadovoljan kvalitetom koju je turnir ove godine pružio sudionicima.

“Ukupno je 26 ovakvih turnira tijekom godine u Europi, a jedino je naš s nagradnim fondom i kao takav je prepoznat. Iduće godine će se treći Valamar Junior Open održati u svibnju budući je Svjetsko juniorsko prvenstvo u Indoneziji u ovom terminu u kojem smo mi održali prvi i drugi turnir. Kako se naš treći turnir održava prije tog Svjetskog prvenstva, očekujem kako će to biti razlog što će odaziv sudionika biti još jači”- izjavio je.

Uz juniorski turnir održan je i turnir za podmladak na kojem je nastupilo 60 natjecatelja iz Bugarske, Slovenije, Mađarske, Srbije te Hrvatske u konkurenciji 11,13 i 15 godina.

Društveno odgovorno poslovanje temelj je svih strateških inicijativa u Valamar Rivijeri. Valamar Riviera kroz svoje krovne programe društveno odgovornog poslovanja snažno podržava i razvoj sporta. Kroz program „Volimo sport“ izravno organizira ili sponzorski podržava brojne sportske manifestacije, dok se sportska događanja organiziraju u svim Valamarovim destinacijama s dugoročnim ciljem razvoja i promocije sporta i aktivnog stila života.

Valamar Riviera d.d. Odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *