Input your search keywords and press Enter.

Foto: Svečano promovirani sveučilišni specijalisti

Svečana promocija sveučilišnih specijalista koji su diplomu stekli završetkom poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje marketingom u turizmu održala se 29. rujna 2016. u Rektoratu Sveučilišta. Diploma je dodijeljena četvero poslijediplomanata: Ivici Hajdiću, Josipi Pasković, Jeleni Urošević i Sanji Pikunić.

Rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah čestitala je poslijediplomantima ne samo na njihovom uspjehu već i na činjenici da su svojim primjerom pokazali generacijama koje dolaze iza njih kako su cjeloživotno obrazovanje i nova stečena znanja i vještine najbolji odgovor na izazove što ih pred nas postavljaju sve složeniji zahtjevi 21. stoljeća.

Poslijediplomanti su suglasni u jednom – da se ulog u obrazovanje uvijek isplati. Ivica Hajdić rekao je kako je osjetio potrebu proširiti svoj spektar znanja o turizmu radeći u Nacionalnom parku na Mljetu. „Upravo sam to i postigao završetkom ovoga studija, stekao sam uvide u suvremena znanja i trendove u turizmu i iskreno bih studij preporučio svima koji imaju doticaj s turizmom“, zaključio je Hajdić. Josipa Pasković dodala je kako pozdravlja svako ulaganje u obrazovanja posebice kad se radi o području u kojem radite i gradite karijeru, dok je Jelena Urošević istaknula da se nada da će joj diploma pomoći u ispunjavanju poslovnih ciljeva, ali i kako cjeloživotnim obrazovanjem želi biti uzor svom sinu. „Htjela sam osobno napredovati, ali uz to i napraviti nešto što će biti od koristi za naš grad, tako da je tema mog rada bila marketinško upravljanje događajima u turističkoj ponudi Dubrovnika. Znanstvenim pristupom potrudila sam se dati svoj obol budućem razvoju grada“, rekla je Sanja Pikunić.

Sandra Buratović, Ured za odnose s javnostima, Sveučilište u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *