Input your search keywords and press Enter.

Da je Dubrovnik očito omiljena destinacija slavnih sportaša, potvrđuje prilično impresivna lista poznatih imena koja su za svoje rijetke dane odmora odabrala baš Valamar hotele u Dubrovniku.

Nakon fantastičnog nastupa na Europskom prvenstvu, naša dvojica nogometnih reprezentativaca, Ivan Perišić i Nikola Kalinić sa svojim obiteljima ovih dana uživaju u vrhunskoj usluzi hotela i znamenitostima grada podno Srđa.

Pored proslavljenih nogometaša, Valamar hotele biraju i slavni rukometaši. Domagoj Duvnjak s djevojkom Lucijom Žulj i inače godinama ljetuje u Dubrovniku te boravi u Valamar hotelima, baš kao i njegov kolega, Kiril Lazarov, poznat i kao prvi rukometaš koji je zabio tisuću golova u Ligi prvaka. Također, Valamar hotele odabrali su i rukometaš Jacob Heinl te kapetan njemačke rukometne reprezentacije Steffen Weinhold.

Svoj je odmor u Dubrovniku, Domagoj Duvnjak iskoristio i za sportske aktivnosti pa je u ime Valamara bio i sudionik ždrijeba Divlje lige, prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu, pod sponzorstvom Valamara.

Odnosi s javnošću, Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.