Input your search keywords and press Enter.

Foto: Proljeće u Konavlima

Nature & Art  naziv je trećeg vikenda kojim se na atraktivan način završava manifestacija Proljeće u Konavlima.

Program završnog vikenda manifestacije započinje već danas, književnom večeri „Poezija u dubravi“ u organizaciji Facebook grupe Konavoski riječnik u prvoj kući na stablu u Hrvatskoj, u Cadmos Villageu u Komajima. Događaj započinje u 19 sati, a uz poeziju konavoskih pjesnika kušat će se i najbolja konavoska vina.

U nedjelju 01. svibnja u prostoru Franjevačkog samostana sv. Vlaha u Pridvorju organizira se događaj „Konavoski koluri“, koji je prošle godine privukao veliki broj posjetitelja. Započinje već izjutra, likovnom kolonijom od 10 sati na kojoj će biti oko 30 slikara. Povodom godine sv. Vlaha tema kolonije će biti naš parac. Događaj se nastavlja poslijepodne u 17 sati, kada će posjetiteljima na raspolaganju biti mogućnosti za aktivnosti u prirodi. Bit će organiziran cooking show – pripremanje konavoskih palaćinaka, vožnja turističkim vlakićem, rekreativno jahanje i bicikliranje.

U slučaju loših vremenskih prilika, nemojte se obeshrabriti, navratite do klaustra franjevačkog samostana pogledati izložbu slika kolonije i kušati palačinke konavoski koluri.

Također, u nedjelju 01. svibnja u 10 sati kreće gastronomsko-rekreativni Walk and Snack događaj. Hodajte tempom koji Vam odgovara stazom iz Cavtata prema Moćićima, Čilipima i krajnjem odredištu, Cadmos Village-u. Putem ćete imati priliku kušati različite zalogaje na tri kontrolne točke. Moći ćete nastaviti dalje ukoliko odgovorite na zagonetke pritom kušajući lokalna vina i hranu koju smo pripremili za vas. U popodnevnim satima u Cadmos Village-u biti će organizirana seoska olimpijada.

Program završnog vikenda manifestacije pratite na našoj službenoj web stranici http://www.agroturizam-konavle.hr/hr/proljece-u-konavlima.

Agroturizam Konavle, organizator manifestacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *