Input your search keywords and press Enter.

Agroturizam Konavle predstavio je program ovogodišnje manifetacije „Proljeće u Konavlima“,  u parku Gradac u Dubrovniku.

Program su uz predsatvnike Agroturizma Konavle  predstavili Kate Bagoje i konavoski pjesnik Vlaho Baule, prigodnim stihovima pjesme „Eto sreće u premajeće“.

Proljeće u Konavlima počinje već ovog vikenda, organizacijom gastronomsko – zabavne „Večeri Slavonije i Baranje“, u subotu  u Agroturizmu Carevina u Močićima s početkom u 20 sati. Gosti iz Slavonije će prezentirati svoju kuhinju i vina te počastiti sve posjetitelje, uz tradicionalne tamburaše. Dan kasnije, u nedjelju će se održati ekološka akcija „Nek ne bude isto, neka bude čisto“, u suradnji s ekipom zaljubljenika u more i ribilov „Ludo more“.

Manifestacije se nastavlja i vikend nakon toga, za kada je predviđeno pješačenje novom avanturističkom stazom, a završava zadnim vikendom u travnju, koji je rezerviran za književnu večer, utrku u prirodi i likovnu koloniju.

Posebni gosti ovogodišnje, inače druge po redu manfestacije je komorni zbor „Sete“ iz Francuske koji će se u srijedu 27. travnja predstaviti prigodnim koncertom u župnoj crkvi sv. Nikole u Čilipima.

Iz Agroturizma Konavle pozivaju sve koji žele aktivno iskoristiti lijepo proljetno vrijeme i vikende d a svakako posjete Konavle.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *